Referenties

Klanten aan het woord over hun samenwerking met De Assembleurs

HTC Parking & Security

“We werken graag met de Assembleurs samen omdat ze én een betrouwbare partner zijn én voor ons bedrijfseconomisch een aantrekkelijke oplossing bieden.”

HTC parking & security bouwt Speedgates, geautomatiseerde toegangshekken om de toegang voor voertuigen tot terreinen en gebouwen te beveiligen tegen onbevoegden. De assemblage bij HTC werkt project gestuurd en is aan het groeien. De Assembleurs ondersteunen de assemblage bij HTC met het samenstellen van kabelbomen en chassie parts. "We werken graag met de Assembleurs samen omdat ze én een betrouwbare partner zijn door afspraken in levertijd en kwaliteit na te komen én voor ons bedrijfseconomisch een aantrekkelijke oplossing bieden én ze een zeer lovenswaardig initiatief zijn dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weet in te schakelen waardoor deze mensen zich gewaardeerd voelen en hun arbeidspotentieel benut wordt. " - Tim van der Wal, manager assemblage bij HTC

Verhagen Leiden

“Goede levertijden, kwaliteit en maatschappelijke betrokkenheid zijn voor ons belangrijk en daarom werken wij graag samen met De assembleurs.”

Verhagen Leiden is sinds 1964 gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van elektrotrekkers, en reinigingsmachines. Het bedrijf heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot de grootste producent en leverancier van elektrotrekkers en industriële reinigingsmachines in de Benelux. De machines worden in eigen huis geproduceerd en geassembleerd. Om onze productiecapaciteit uit te breiden hebben wij verschillende opties overwogen. Uiteindelijk hebben we na een proeflevering van De Assembleurs besloten om de motorkappen van onze industriële stofzuigers door hen te laten assembleren. Goede levertijden, kwaliteit en maatschappelijke betrokkenheid zijn voor ons belangrijk en daarom werken wij graag samen met De Assembleurs.

Top Systems B.V.

"Tot op de dag van vandaag zijn we zeer tevreden over de samenwerking en hopen dit nog jaren voort te zetten!"

Top Systems heeft als missie energieonafhankelijkheid in de breedste zin van het woord. Altijd en overal energie is ons motto! Al meer dan 35 jaar zijn we marktleider in onafhankelijke energievoorzieningen. Dagelijks adviseren, begeleiden en leveren onze engineers volledige energie- of (extra) stroomoplossingen om verschillende markten (automotive, bouw- en infra, maritiem en industrie) duurzaam en emissieloos van energie te voorzien. Top Systems is het antwoord op jouw energievraagstuk. In 2022 zijn wij de samenwerking aangegaan met De assembleurs op het gebied van het monteren van diverse kabelvarianten en specials. Tot op de dag van vandaag zijn we zeer tevreden over de samenwerking en hopen dit nog jaren voort te zetten!

Voor ondernemers

Een sociaal hart of wil je je onderscheiden als ondernemer of machinebouwer door maatschappelijk betrokken te zijn?

Neem dan contact met ons op! Dan kunnen we samen kijken hoe we jullie hart nog sneller kunnen laten kloppen door hier invulling aan te geven. Werk uitbesteden kan op allerlei manieren, in het buitenland of in Nederland. Maar wilt u juist maatschappelijk betrokken zijn? Dan bent u bij de Assembleurs aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat een (deel)assemblage uitgevoerd wordt op een professionele manier. We hanteren aantrekkelijke uurtarieven omdat er bij de Assembleurs mensen werkzaam zijn uit diverse doelgroepen zoals Beschut werken en kandidaten die in aanmerking komen voor de participatiewet.

Bel ons Stuur ons een bericht